Dansk design på Fyn siden 1978

Et stort udvalg af kvalitetsmøbler til den rigtige pris - Du finder os på Algade i Haarby

Vi er en dansk design/boligindretnings profil, og vi har specialiseret os i en bred række af felter - som alle kommer os til gode under opgaverne for kunden. Derudover ligger vi meget vægt på kommunikationen mellem os og kunden, og vi sørger altid for at kunden føler sig godt tilpas under vores rådgivning og vejledning.
For vores medarbejdere har det stor betydning, at deres arbejde bliver afviklet i et tæt samarbejde med kunden og af høj kvalitets- og serviceniveau - altid til kundens tilfredshed.
Vores erfaringer og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale designløsning, der passer bedst til vores kunders behov. Vi ser samarbejdet med kunden som afgørende for et godt resultat!

Kvalitetsmøbler til favorable priser

Haarby Boligmontering har leveret møbler til det vestlige Fyn siden 1978. Vores butik er beliggende i Algade i Haarby – mellem Glamsbjerg og Faaborg – og er kendetegnet ved altid at have et stort udvalg af kvalitetsmøbler til den rigtige pris.
Haarby Boligmontering udmærker sig ved at specialisere sig i dansk og skandinavisk design, og et vigtigt kendetegn er, at finde en balance mellem de uundgåelige klassikere, og samtidig føre de nyeste trends. Det udmønter sig i, at vores sortiment indeholder alt fra klassikere, som Piet Hein, til nye topmoderne skandinaviske brands.

Vores møbelforretning har altid været karakteriseret ved kun at føre mærker af allerhøjeste kvalitet. I vores forretning finder du altid et bredt udvalg af møbler, belysning og tilbehør, uanset hvortil det skal bruges.

Kontakt os

Haarby Boligmontering
Algade 23
5683 Hårby

Butikkens åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - torsdag: 12.00-17.30
Fredag: 12.00-18.00
Lørdag: 10.00-13.00

Vi kan træffes pr. telefon udenfor åbningstid

Få vejledning i dag

Ring til os på +45 6473 1473 og få professionel vejledning i dag. Du kan ringe til os følgende dage:
Tirsdag-torsdag: 12.00-17.30
Fredag: 12.00-18.00
Lørdag: 10.00-13.00

Altid behjælpelig

Vores udstilling indeholder altid en bred vifte af kvalitetsmøbler, lige fra sofaer til reoler, så kig forbi vores møbelforretning eller kontakt os nu for råd, vejledning og et godt tilbud.
Kontakt os på tlf. 64 73 14 73 eller send os en mail.

Copyright 2017 Haarby Boligmontering