Book unik service

Særligt hos Haarby Boligmontering

Haarby Boligmontering

- En service ud over det Sædvanlige.

Hos Haarby Boligmontering går vi en ekstra mil for vore kunder. Køb af kvalitetsmøbler er en stor beslutning. En investering i et møbel, skal gerne være en holdbar løsning i længden. Når man taler om design og indretning, skal møblerne gerne passe ind i de eksisterende rammer. Vores mangeårige ekspertise og kendskab til de produkter vi forhandler gør, at vi kan tilbyde den helt rigtige vejledning, der sikrer at vore kunder træffer det rigtige valg!

Alle møbler og leverandører er nøje udvalgte og er af en kvalitet vi kan stå inde for. Vores store forkærlighed for dansk design gør, at 95% af de møbler vi har, både er dansk designede, samt produceret i Danmark – Vores oplevelse er, at disse møbler holder! Både hvad prisen samt levetiden!

Book en samtale eller send din forespørgsel her

Se møblet i hjemmet!

Som en helt unik ydelse, kan vi endda tilbyde, at du kan se et af de utallige møbler vi har i vores særligt udvalgte udstilling, i de hjemlige rammer hvor møblet skal stå i mange år! Den store udstilling opdateres konstant med nyt udvalg fra vore særligt udvalgte leverandører.
Hos Haarby Boligmontering sælges udelukkende møbler som vi kan stå inde for kvaliteten af.

Du er ALTID velkommen til at besøge os i vores butik og få en uddybende snak med os om dit behov.

ELLER: Om du ønsker en rundvisning i vores butik, ønsker at se et møblet i dit hjem eller har specifikt spørgsmål til et møbel: Book en samtale eller send din forespørgsel i formularen.

Eksempler på vores udvalg

Kontakt os

Haarby Boligmontering
Algade 23
5683 Hårby

Butikkens åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - torsdag: 12.00-17.30
Fredag: 12.00-18.00
Lørdag: 10.00-13.00

Vi kan træffes pr. telefon udenfor åbningstid

Få vejledning i dag

Ring til os på +45 6473 1473 og få professionel vejledning i dag. Du kan ringe til os følgende dage:
Tirsdag-torsdag: 12.00-17.30
Fredag: 12.00-18.00
Lørdag: 10.00-13.00

Altid behjælpelig

Vores udstilling indeholder altid en bred vifte af kvalitetsmøbler, lige fra sofaer til reoler, så kig forbi vores møbelforretning eller kontakt os nu for råd, vejledning og et godt tilbud.
Kontakt os på tlf. 64 73 14 73 eller send os en mail.

Copyright 2017 Haarby Boligmontering