Designmøbler

Hos Haarby Boligmontering forhandler vi designmøbler af absolut højeste kvalitet. Møblerne, som forhandles hos Haarby Boligmontering, kan leveres, så de er tilpasset netop Deres ønsker. Møblets længde, bredde, højde og farve kan tilpasses nøjagtigt Deres ønsker og krav, og naturligvis til rummet, hvori møblet skal stå.

danske designmøbler

Danske designmøbler

Hos Haarby Boligmontering finder De et bredt udvalg af designermøbler. De møbler, som forhandles i vores forretning i Haarby mellem Glamsbjerg og Faaborg, er kendetegnet ved solidt håndværk, gennemført design, optimal funktionalitet og praktikalitet samt et tidsløst udtryk.

Danske møbelsnedkere, industrielle designere og arkitekter har opnået markant anerkendelse internationalt, og det kan mærkes på efterspørgslen af danske kvalitetsdesignermøbler. Graden af nytænkning, samt evnen til at benytte nye teknikker, former og materialer, er kendetegnende ved dansk kvalitetsmøbeldesign.
Blandt de mange danske kvalitetsdesigns, som forhandles hos Haarby Boligmontering, kan blandt andre nævnes Erik Jørgensen, Fredericia, Furniture, One Collection, Piet Hein belysning, Getama samt PP Møbler.

Kvalitetsdesignermøbler betaler sig

Det kan betale sig at investere i kvalitetsdesign. Kvalitetsdesignermøbler er smukke og tidsløse, ligesom de ikke falder betydeligt i værdi, hvis De formår at pleje møblet rigtigt. Med et kvalitetsdesignermøbel fra Haarby Boligmontering, får De en gennemtænkt løsning, som lever op til kravene for møbeldesign i absolut topklasse - uanset om det gælder sofaer, stole, borde, reoler eller noget femte.

Ønsker De at vide mere?

Ønsker De at vide mere om vores udvalg af kvalitetsdesignmøbler, er De naturligvis velkommen til at kontakte os. De finder vores kontaktinformationer nederst på siden eller du kan klikke her, og udfylde vores formular.

Kontakt os

Haarby Boligmontering
Algade 23
5683 Hårby

Butikkens åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - torsdag: 12.00-17.30
Fredag: 12.00-18.00
Lørdag: 10.00-13.00

Vi kan træffes pr. telefon udenfor åbningstid

Få vejledning i dag

Ring til os på +45 6473 1473 og få professionel vejledning i dag. Du kan ringe til os følgende dage:
Tirsdag-torsdag: 12.00-17.30
Fredag: 12.00-18.00
Lørdag: 10.00-13.00

Altid behjælpelig

Vores udstilling indeholder altid en bred vifte af kvalitetsmøbler, lige fra sofaer til reoler, så kig forbi vores møbelforretning eller kontakt os nu for råd, vejledning og et godt tilbud.
Kontakt os på tlf. 64 73 14 73 eller send os en mail.

Copyright 2017 Haarby Boligmontering