Stilren boligindretning

Vi tilbyder god og professionel rådgivning og vejledning inden for boligindretning og design. Vores primære mål er at opfylde Deres behov og ønsker omkring Deres boligindretning. Vores produkter bliver tilbudt til konkurrence-dygtige priser. For os er det et fryd at kunne præge vores kunder med rolige og behagelige omgivelser. Omgivelser der kan lette hverdagen og skabe balance hele vejen igennem.

Boligindretning

Hos Haarby Boligmontering går vi højt op i boligindretning. I vores forretning i Algade i Haarby, har vi adskillige udstillinger til inspiration for hvordan De kan indrette Deres hjem med kvalitets- og designmøbler på en måde, så både rummet og møblerne kommer til deres fulde ret. Som indretningskonsulenter kan vi rådgive Dem med udgangspunkt i Deres hjem og den måde De og Deres familie lever på.

Hos Haarby Boligmontering har vi mange års erfaring med boligindretning – særligt af hjem i og omkring Haarby, Glamsbjerg og Faaborg, samt på det øvrige Fyn. Vi kan som indretningskonsulenter hjælpe Dem med alt lige fra at skabe nye løsninger med Deres eksisterende møbler til totale nyindretninger, eksempelvis i forbindelse med renoveringer og ombygninger.
Vores mange års erfaring med indretning af boliger kommer Dem til gode, når De tager os med på råd i forbindelse med indretningen af Deres bolig. I vores butik vil du kunne finde f.eks. møbler som:

Kontakt os

Haarby Boligmontering
Algade 23
5683 Hårby

Butikkens åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - torsdag: 12.00-17.30
Fredag: 12.00-18.00
Lørdag: 10.00-13.00

Vi kan træffes pr. telefon udenfor åbningstid

Få vejledning i dag

Ring til os på +45 6473 1473 og få professionel vejledning i dag. Du kan ringe til os følgende dage:
Tirsdag-torsdag: 12.00-17.30
Fredag: 12.00-18.00
Lørdag: 10.00-13.00

Altid behjælpelig

Vores udstilling indeholder altid en bred vifte af kvalitetsmøbler, lige fra sofaer til reoler, så kig forbi vores møbelforretning eller kontakt os nu for råd, vejledning og et godt tilbud.
Kontakt os på tlf. 64 73 14 73 eller send os en mail.

Copyright 2017 Haarby Boligmontering